Ekonomichef / CFO Sundsvall

Ett av Vindex specialiserade områden är rekrytering av Ekonomichefer / CFO:er. Vår gedigna erfarenhet och omfattande nätverk gör att vi kontinuerligt arbetar med att tillsätta Ekonomichefer / CFO:er i Sundsvall med omnejd. Vi intervjuar regelbundet kandidater som är redo att ta på sig nya utmaningar och som har potential att leda företag framåt.

Anledningarna till att ett rekryteringsbehov uppstår kan variera, men vi har identifierat att den moderna arbetsmarknaden präglas av ökad rörlighet, där kandidater byter jobb oftare än tidigare. Andra motiv kan vara företagstillväxt som kräver fler ekonomiska resurser eller att en befintlig anställd går i pension.

Som Ekonomichef / CFO har man en central roll i företagets ekonomiska styrning och affärsutveckling. Rollen inkluderar också ett nära samarbete med VD och kontinuerlig effektivisering och utveckling av ekonomiska processer och rutiner.

Har din verksamhet ett behov av att anställa en Ekonomichef / CFO i Sundsvall? Tveka inte att kontakta Erica Röös för en offert eller om du har andra frågor eller funderingar!