Stockholm

Vindex finns främst i Stockholmsområdet. Vi har lång erfarenhet och expertis inom att tillsätta konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Professionella CFO:er, Ekonomichefer, Business Controllers, Redovisningschefer, Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter och Lönespecialister är bara ett urval av roller som vi framgångsrikt arbetar med att tillsätta. Vi strävar efter att vara väl insatta i vårt specialområde och har alltid haft som mål att träffa alla professionella ekonomer i Stockholmsområdet. Detta gör vi för att vara fullt uppdaterade när vi söker lämpliga kandidater för rekryteringar eller konsultuppdrag.

    På Vindex är vi alla experter inom ekonomi med en gedigen bakgrund, både inom teoretisk och praktisk ekonomi. Vi har långvarig erfarenhet i olika befattningar som till exempel CFO, Redovisningschef, Controller och Revisor. Denna omfattande erfarenhet och kompetens ger oss en djup förståelse för de befattningar vi rekryterar för. Detta gör det enklare för oss att kommunicera med våra kunder och effektivt förstå vilken typ av kompetens som behövs. I grund och botten talar vi samma språk som våra kunder, vilket gör att vi kan lösa varje unikt behov på ett snabbt och effektivt sätt.

    Om ditt företag är i behov av att rekrytera nya talanger inom ekonomiområdet i Stockholm, tveka inte att kontakta våra erfarna rekryterare redan idag!