Interim Ekonomiassistent till global koncern (TILLSATT)

Har du erfarenhet av leverantörsreskontra och är ute efter nya utmaningar på ett större bolag i förändring? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Interim Ekonomiassistent till vår internationella kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i sex månader. I den variationsrika rollen som ekonomiassistent på det här bolaget tillhör ett målmedvetet reskontrateam där kulturen präglas av högt engagemang! 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter  

 • Ansvar över leverantörsreskontraflödet för några av bolagets länder
 • Hantering av inkommande fakturor 
 • Bank- och kontoavstämningar
 • Attestflöde
 • Momsdeklarationer 
 • Utläggsredovisning
 • Kontering av leverantörsfakturor
 • Periodiseringar 
 • Kontinuerlig kontakt med leverantörer 
 • Support till interna intressenter 
 • Förekommande ad hoc-uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har minst två års tidigare erfarenhet i rollen som ekonomiassistent, gärna på ett större bolag. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med liknande uppgifter, framförallt när det kommer till leverantörsreskontra. Utöver det behöver du också ha goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel. Med tanke på att du i rollen även har breda internationella kontaktytor värderar vi din kommunikativa förmåga högt, framförallt när det kommer till engelska. 

Till rollen söker vi dig som är nyfiken och engagerad och som trivs på en arbetsplats där du erbjuds mycket ansvar. Därtill är du noggrann och strukturerad med en analytisk ådra. Vidare har du en förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt som bidrar till att du når uppsatta mål och deadlines! 

Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer FÅEKASS2430. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Fanny Åberg vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex

Vindex rekryterar Ekonomiassistenter varje vecka. Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.