AP-chef till börsnoterat bolag (TILLSATT)

Vill du anta en ansvarstagande roll i ett börsnoterat bolag där du erbjuds stora möjligheter att påverka? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en AP-chef till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden – givet ett fint samarbete. I rollen ansvarar du över att kvalitetssäkra bolagets leverantörsreskontra med fokus på utveckling och effektivisering av system och processer. I rollen leder du ett engagerat AP-team på sju personer!

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Ansvara för att kvalitetssäkra bolagets leverantörsreskontra 
  • Leda ett AP-team på sju personer 
  • Effektivisering av processer och system 
  • Ansvara för onboarding av nya medarbetare 

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet i rollen som AP-manager, gärna på ett internationellt bolag. Vi värdesätter din goda förmåga att leda och motivera ett team och dina starka pedagogiska ådra. Vi ser gärna att du har ett genuint systemintresse och att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person engageras du av att anta en operativ och ansvarstagande roll där du erbjuds stora möjligheter att bidra till förbättringsprocesser. Du är dessutom en flexibel och positiv lagspelare med ett proaktivt arbetssätt. Utöver det är du förtroendeingivande oh tydlig i din kommunikation gentemot dina medarbetare!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer ERAP2422. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös ([email protected], 073-338 10 85) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.