Interim Koncernredovisningsansvarig till bolagsgrupp i norrort (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Koncernredovisningsansvarig till vår kund. Tjänsten är ett interimsuppdrag som pågår i ett par månader, med start så snart som möjligt. I rollen ansvarar du för att sätta upp konsolideringsstrukturen för ungefär 30 bolag i Excel och upprätta koncernbokslut samt se över processer och rutiner. 

Placering: Norrort 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Sätta upp konsolidering i Excel för ca 30 bolag 
  • Upprätta koncernbokslut 
  • Vara delaktig i att upprätta årsredovisningar för dotterbolag
  • Hantera förvärv och upprätta förvärvsanalyser 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och som har flerårig arbetslivserfarenhet av kvalificerad redovisning och koncernredovisning. Du har dessutom god kompetens kring aktuella regelverk och principer samtidigt som du tidigare har upprättat förvärvsanalyser. Därtill har du ett innovativt tänk som bidrar till förbättringsprocesser. Utöver det kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du strukturerad och noggrann med en analytisk ådra. Du är flexibel med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer. Dessutom är du trygg i din kompetens och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du gärna stöttar dina kollegor. 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KDKCR2379. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Dahlberg ([email protected], 073-525 12 70) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.