Redovisningschef till First Camp (TILLSATT)

Har du tidigare chefserfarenhet inom redovisning och är redo för ett nya utmaningar på ett marknadsledande bolag? Vi på Vindex är just nu ute efter en Redovisningschef till vår kund First Camp. I rollen har du det övergripande ansvaret över den löpande redovisningen och leder First Camps redovisningsteam. Rollen rapporterar till CFO. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos First Camp.

Placering: Karlaplan

Om First Camp

First Camp är Skandinaviens ledande campingkedja med 70 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen ägs av private equity-bolaget Norvestor och omsätter cirka 1,3 miljarder SEK. First Camp har sedan 2018 ökat omsättningen från knappt 200 MSEK genom ett 40-tal förvärv kombinerat med stark organisk tillväxt. 

First Camp går idag längst fram i ledet i att digitalisera och professionalisera campingbranschen med målet att bli världens ledande campingkedja. Koncernen har idag 1500 medarbetare och över fem miljoner gästnätter årligen med ambitionen att fortsätta växa snabbt under kommande år, både organiskt och via förvärv.

First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt, där de tillsammans har som mål att bygga världens ledande campingkedja. 

Läs gärna mer om First Camp: www.firstcamp.se

Om rollen

  • Ansvara över den löpande redovisningen för First Camps bolag i Sverige, Danmark och Norge
  • Personalansvar för redovisningsteamet, bestående av ca tio redovisningsansvariga och ekonomiassistenter, placerade i Stockholm
  • Ansvara över årsredovisning samt moms- och skattedeklarationer
  • Säkerställa att aktuella regelverk och riktlinjer efterlevs
  • Ansvara över samarbete med revisorer och andra intressenter
  • Utveckla, effektivisera och implementera ekonomiska processer och rutiner
  • Upprätthålla och vidareutveckla företagets redovisningssystem

Din profil 

Vi söker dig som tidigare har lett ett redovisningsteam och har en imponerande förmåga att motivera ditt team att utvecklas och nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för redovisning och ledarskap, samt en relevant akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. I ditt arbete engageras du av att ta en ansvarstagande roll och verka i miljö med kontinuerlig utveckling och tillväxt, där du bidrar med ett tydligt och motiverande ledarskap, innovativt tankesätt och ett intresse för processförbättringar. Du en lyhörd och kommunikativ lagspelare som sätter sig in i nya situationer på ett effektivt sätt och du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Sök rollen idag! 

Rekryteringen sker i samarbete med Vindex. Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RPRC2331. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson ([email protected], 070-340 78 03) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.