Redovisningschef till koncern med kontor i norrort (TILLSATT)

Har du ett genuint intresse för redovisning och tidigare erfarenhet av att leda ett redovisningsteam? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Redovisningschef till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden.

Som Redovisningschef axlar du ansvaret över engagerade medarbetare inom redovisningsfunktionen där ditt huvudfokus är att driva teamets arbete framåt. I rollen effektiviserar och utvecklar du även processer och rutiner inom redovisning samtidigt som du säkerställer att verksamheten lever upp till såväl interna som externa förväntningar. 

Placering: Norrort 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Redovisningschef till koncern med kontor i norrort:

  • Personalansvar för bolagets redovisningsfunktion 
  • Leda, disponera och utveckla redovisningsarbetet
  • Ansvar för att kvalitetssäkra månads- och årsbokslut 
  • Driva och koordinera arbetet kring bolagets årsrevision 
  • Årsredovisning och deklarationer 
  • Kvalitetssäkra rapportering 
  • Effektivisera och utveckla processer och rutiner 
  • Ansvar för intern kontroll

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningschef till koncern med kontor i norrort: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har bred kompetens inom redovisning och tidigare erfarenhet av att arbetsleda ett redovisningsteam. Dessutom ser vi gärna att du har god kompetens inom koncernredovisning sedan tidigare. För denna roll är det även viktigt att du är trygg i din kommunikation på engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du drivs av att anta en roll som kräver goda ledaregenskaper och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Utöver det har du en förmåga att motivera och engagera dina medarbetare! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KDRC2332. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Dahlberg ([email protected], 073-525 12 70) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.