Erfaren Lönekonsult till modern byrå (TILLSATT)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom löneadministration på en byrå? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Lönekonsult för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. 

I din roll som lönekonsult erbjuds du möjligheten att arbeta i ett välorganiserat team, som säkerställer kvalitet. Digitalt arbete och effektivisering är här en självklarhet. Du har utöver detta eget kundansvar god tillgång till seniora kollegor. I denna roll erbjuds du även möjligheten att arbeta viss tid på distans. 

Placering: Stockholmsområdet

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Erfaren Lönekonsult till modern byrå:

  • Självständig löneadministration
  • Kundservice och rådgivning
  • Utveckling och effektivisering av rutiner och processer
  • Förekommande ad hoc-uppgifter

Kvalifikationer för rollen som Erfaren Lönekonsult till modern byrå:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön och några års arbetslivserfarenhet inom kvalificerad löneadministration. Att du tidigare arbetat på en byrå med ett liknande arbetssätt är för rollen ett krav. Vi lägger dessutom stor vikt vid dina goda kunskaper inom Hogia Lön Plus. Utöver det har du systemvana och ett intresse för effektivisering och processutveckling. Till sist kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad med ett stort engagemang i ditt arbete. Du har en positiv inställning och besitter en god social kompetens. Vi söker dig som trivs i en social miljö där du bidrar med ditt innovativa tänk. Utöver detta förlitar du dig på din skickligt kommunikativa förmåga. 

Sök rollen idag! 

Kan den här rollen passa dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2241. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler funderingar kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Lönekonsult 

Vindex rekryterar löneansvariga i Stockholm varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.