Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på nytänkande bolag (TILLSATT)

Vill du bli en del av ett nytänkande där du erbjuds utvecklingsmöjligheter? Vi på Vindex är just nu ute efter en Redovisningsekonom som vill ta sig an ett konsultuppdrag på deltid hos vår kund. Uppdraget startar i mitten av augusti och pågår i 13 månader. 

Som Redovisningsekonom på det här bolaget kommer du bland annat arbeta med löpande bokföring, utläggsredovisning, bokslut samt effektivisering av processer och rutiner.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på nytänkande bolag:

  • Löpande bokföring
  • Självständigt upprätta bokslut
  • Utläggsredovisning
  • Delaktig i årsredovisning
  • Effektivisera och utveckla ekonomiska processer
  • Förekommande ad hoc-uppgifter inom exempelvis controlling

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på nytänkande bolag:

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet inom redovisning och kan självständigt upprätta bokslut. Är du dessutom bekant med Fortnox sedan tidigare är det ett starkt plus, men inget krav. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person är du nyfiken och snabblärd. Du gillar utmaningar och har en ständig vilja att lära dig nya saker. Utöver det är du analytisk och noggrann, med en känsla för struktur. Till sist vill du bli en del av ett familjärt team där du bidrar med din positiva inställning!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KDRE2218. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Dahlberg ([email protected], 0735-251 270) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Redovisningsekonom

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb