Interim Head of Business Control till global koncern (TILLSATT)

Vill du anta en strategisk och viktig roll där du arbetar med att utveckla och effektivisera ekonomiprocesser? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Head of Business Control för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett interimsuppdrag som pågår i 4-6 månader, med start så snart som möjligt. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Head of Business Control till global koncern:

I rollen som Head of Business Control ansvarar du för att leda och utföra bolagets bokslutsarbete, handlingsplaner samt budget-och prognosarbete. Du antar en given plats i företagets ledningsgrupp samtidigt som du har personalansvar över ett engagerat controller-team. I rollen samordnar du även teamets kontinuerliga arbete med rapportering, uppföljning och analys. Dessutom stöttar du verksamhetens ledning i frågor om ekonomistyrning och resultatutveckling, samtidigt som du identifierar förbättringsprocesser. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Head of Business Control till global koncern:

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och som har några års arbetslivserfarenhet av liknande ansvarsområden. I grunden har du en stabil och gedigen erfarenhet som Business Controller. Dessutom har du med framgång lett ett team i en föränderlig miljö. Utöver det har du skickliga kunskaper i Excel och olika BI-verktyg. Då rollen innefattar internationella kontakter är det också viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person har du en genuin framåtanda och ett innovativt tänk som bidrar till bolagets utvecklingsprocesser. Du är även en sann lagspelare som är lyhörd och kommunikativ. Till sist är du noggrann och analytisk, med en känsla för struktur. 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EAHBC2210. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund ([email protected], 070-759 56 26) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Head of Business Control 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.