Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till internationellt transportbolag (TILLSATT)

Är du ute efter nya utmaningar på ett internationellt bolag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra för ett interimsuppdrag till vår kund. Uppdraget pågår i 12 månader, med möjlighet till förlängning och på sikt eventuellt en fast tjänst.

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till internationellt transportbolag: 

  • Scanning av inkommande fakturor 
  • Attestflöde
  • Konteringar 
  • Bankavstämningar 
  • Hantering av utländska fakturor och valutakursdifferenser
  • Betalningar 
  • Avstämningar
  • Periodiseringar 
  • Mail- och telefonhantering 
  • Förekommande ad hoc-uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till internationellt transportbolag:

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi, som har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och som självständigt hanterar leverantörsreskontra. Vi värdesätter ditt genuina systemintresse, framförallt dina goda Excelkunskaper. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

För att lyckas i den här rollen ser vi att du trivs med att jobba under eget ansvar. Du är strukturerad och noggrann, med ett öga för detaljer. Därtill är du van vid att styra ditt eget arbete och möter förändringar med en flexibel inställning!

Sök rollen idag!

Kan den här rollen passa dig? Skicka ditt CV i Word-format till oss och ange referensnummer FÅEKASS2197. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Fanny Åberg ([email protected], 070-770 58 68) om du har fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Ekonomiassistent

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.