Interim Redovisningschef till bolag i centrala Stockholm (TILLSATT)

Är du en fena på lagerredovisning och redo att anta nya utmaningar? Ta chansen och sök rollen som Interim Redovisningschef hos vår kund. Uppdraget pågår i sex månader, med start så snart som möjligt. I rollen ansvarar du över den löpande redovisningen samtidigt som du utvecklar och effektiviserar ekonomiska processer och rutiner. Till denna roll värdesätter vi ditt genuina intresse för just redovisning! 

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Redovisningschef till bolag i centrala Stockholm:

  • Ansvar över den löpande redovisningen
  • Arbetsleda ekonomiassistent
  • Självständigt upprätta bokslut
  • Årsredovisning enligt K3
  • Inkomstdeklarationer
  • Effektivisering av ekonomiska processer och rutiner
  • Stötta CFO med vissa analyser

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningschef till bolag i centrala Stockholm:

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och några års erfarenhet som redovisningsansvarig. Vi värdesätter din kompetens inom lagerredovisning och effektivisering av processer och rutiner inom området. Vi ser gärna att du har goda Excelkunskaper. Har du dessutom erfarenhet av Business Central som system är det ett starkt plus.. Utöver det formulerar du dig obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du engagerad och positiv. Du har ett innovativt tänk, är initiativtagande och har en fallenhet för att arbeta proaktivt. Därtill engageras du av att driva processförbättringar inom ditt område.

Sök rollen idag!

Är det dig vi söker? Skicka gärna in ditt CV i Word-format via annonsen och ange referensnummer KDRC2156. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Dahlberg ([email protected]) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Redovisningschef

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.