Ekonomiassistent till konsultuppdrag (TILLSATT)

Är du redo för nya utmaningar och dessutom en fena på kund- och leverantörsreskontra? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex söker just nu en Ekonomiassistent för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett konsultuppdrag som pågår i 12 månader, med start så snart som möjligt. I rollen som Ekonomiassistent tillhör du ett engagerat team där du framförallt ansvarar för att hantera bolagets kund- och leverantörsreskontra. 

Placering: Stockholm/flexibelt 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent till konsultuppdrag: 

  • Ansvara för hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • Koncernintern fakturering 
  • Kontoavstämningar 
  • Attestflöde
  • Bankavstämningar 
  • Momsdeklarationer 
  • Utläggsredovisning
  • Periodiseringar 
  • Hantering av nya kunder och leverantörer 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Ekonomiassistent till konsultuppdrag: 

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom just kund- och leverantörsreskontra. Vi ser gärna att du tidigare arbetat självgående med liknande arbetsuppgifter. Utöver det har du ett genuint systemintresse och gärna erfarenhet av Unit4 sedan tidigare. Till sist kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift. 

Till denna roll värdesätter vi ditt personliga engagemang högt. Vi ser gärna att du är snabblärd med en förmåga att effektivt sätta dig in i nya situationer. Du engageras av att arbeta självständigt, samtidigt som du är en sann teamplayer. Därtill är du noggrann och strukturerad, med ett analytiskt öga. Till sist är du en social person med en positiv inställning! 

Sök rollen idag!

Kan denna tjänst passa dig? Skicka in ditt CV i Word-format och ange referensnummer FÅEKASS2135. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Fanny Åberg ([email protected], 070-770 58 68) om du har fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Ekonomiassistent 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyra Ekonomiassistent