Ekonomichef / CFO Malmö

Vindex är ett av våra huvudområden att rekrytera framgångsrika Ekonomichefer och CFO:er. Vår omfattande erfarenhet och vårt stora nätverk möjliggör kontinuerlig framgångsrik rekrytering i Malmö. Vi genomför regelbundna intervjuer med kandidater som är redo att ta sig an nya utmaningar och har potentialen att dirigera företag mot framgång.

Det finns olika motiv bakom rekryteringsbehov. Vi har noterat att den moderna arbetsmarknaden blir allt mer rörlig, där kandidater byter arbetsplatser mer frekvent än tidigare. Andra skäl kan vara företagstillväxt, som kräver ytterligare ekonomiska resurser, eller att en nuvarande plötsligt blir sjukskriven.

Rollen som Ekonomichef eller CFO är central när det kommer till att styra och utveckla företagets ekonomiska aspekter. Det innebär också nära samarbete med VD och en kontinuerlig strävan efter att förbättra och utveckla ekonomiska processer och rutiner.

Om ditt bolag är i behov av att anställa en Ekonomichef eller CFO i Malmö, tveka inte att kontakta Ludwig Nilsson för en prisuppgift eller om du har andra frågor!