Ekonomiassistent Malmö

Vindex har vi en framgångshistoria när det gäller att rekrytera ekonomiassistenter. Detta tack vare vårt stora nätverk och vår väletablerade rekryteringsprocess. Vi erbjuder specialiserad kompetens som anpassas efter de specifika kraven i ditt företag.

En ekonomiassistent har varierande uppgifter som innefattar hantering av inkommande leverantörsfakturor, administration av in- och utbetalningar samt ansvar för att skapa och skicka kundfakturor. Rollen innebär också ofta kommunikation med både kunder och leverantörer vid frågor eller påminnelser, samt viktigt samarbete internt inom företaget.

Vi är väl medvetna om den intensiva konkurrensen inom rekrytering av ekonomiassistenter, särskilt med flera kompetenta konkurrerande rekryteringsföretag som Gazella, som har expanderat snabbt på senare tid. Denna konkurrens driver oss att konstant sträva efter att leverera högkvalitativ service och att hitta de mest lämpliga matchningarna för våra kunder.

Om ditt företag har behov av att anställa en ekonomiassistent i Malmö, tveka inte att kontakta Ludwig Nilsson för ett offertförslag eller om du har andra frågor eller funderingar!