Ekonomiassistent Lund

Vindex har vi en framgångsrik historia när det kommer till att tillsätta ekonomiassistenter, och detta är möjligt tack vare vår breda kontaktbas och vår beprövade rekryteringsmetod. Vi erbjuder skräddarsydda kompetenslösningar som passar perfekt för de specifika behoven i just ditt företag.

Arbetsrollen som ekonomiassistent innefattar en mångfald av uppgifter, inklusive hantering av inkommande leverantörsfakturor, administration av in- och utbetalningar samt ansvar för att skapa och skicka kundfakturor. Dessutom innebär rollen ofta att kommunicera med både kunder och leverantörer när det uppstår frågor eller påminnelser. Intern samverkan inom företaget utgör också en väsentlig del av arbetsuppgifterna.

Vi är fullt medvetna om den intensiva konkurrensen inom rekryteringen av ekonomiassistenter, särskilt med flera kompetenta rekryteringsfirmor som Gazella, som har expanderat snabbt på senare tid. Denna konkurrenssituation driver oss kontinuerligt att sträva efter att leverera en högkvalitativ service och att hitta de mest optimala matchningarna för våra kunder.

Om ditt företag är i behov av att anställa en ekonomiassistent i Lund, tveka inte att kontakta Ludwig Nilsson för en offertförfrågan eller om du har andra frågor eller funderingar!