Ekonomichef / CFO Helsingborg

Ett av de specialiserade områdena på Vindex är att rekrytera Ekonomichefer och CFO:er. Vi har en lång erfarenhet och ett omfattande nätverk, vilket gör att vi konstant arbetar med att tillsätta Ekonomichefer och CFO:er i Helsingborg. Vi genomför regelbundna intervjuer med kandidater som är redo att ta sig an nya utmaningar och som har potential att leda företag mot framgång.

Det finns olika skäl till att rekryteringsbehov uppstår, och vi har noterat att dagens arbetsmarknad är mer rörlig än tidigare, där kandidater byter arbetsplats oftare än tidigare. Andra motiv kan vara företagstillväxt som kräver ytterligare ekonomiska resurser eller att en befintlig anställd närmar sig pension.

Ekonomichefens och CFO:ens roll är central när det kommer till företagets ekonomiska styrning och affärsutveckling. Det innefattar även nära samarbete med VD samt kontinuerlig förbättring och utveckling av ekonomiska processer och rutiner.

Om din organisation har behov av att anställa en Ekonomichef eller CFO i Helsingborg, tveka inte att kontakta Ludwig Nilsson för en prisuppgift eller om du har andra frågor eller funderingar!