Redovisningsekonomer Västerås och Eskilstuna

Ett av Vindex absoluta huvudområden är tillsättningar av Redovisningsekonomer. Vi intervjuar alla kandidater och för varje nytt kundcase görs en gedigen searchprocess. 

Kundens krav nyanseras och matchas sedan mot rätt kandidater. Denna process genomförs av våra erfarna rekryterare som alla har en bred arbetslivserfarenhet inom redovisningsområdet.

En redovisningsekonom är specialiserad inom bokföring och ekonomisk redovisning. En redovisningsekonom arbetar med redovisningen av alla in- och utbetalningar och andra ekonomiska händelser i företaget. Redovisningsekonomen ser exempelvis till att arbetsgivaravgifter, skatter och moms redovisas och betalas in i rätt tid.

En framgångsrik Redovisningsekonom är välorganiserad, ansvarsfull och har en förmåga identifiera detaljer och dess påverkan på helheten. Djupa och breda kunskaper inom redovisning och rådande lagar är också nyckelkompetenser hos en Redovisningsekonom. Detta för att en organisations ledning ska få rätt information om den ekonomiska situationen och kunna fatta strategiska beslut därefter. Dessa egenskaper är något vi på Vindex tittar på när vi bedömer och intervjuar kandidater.

Är din verksamhet i behov av en Redovisningsekonom? Vi på Vindex arbetar dagligen med att rekrytera och hyra ut Redovisningsekonomer i Eskilstuna och Västerås. Tveka inte att ta kontakt med Jozephine-Pilgrim Linge Gimling om du önskar ett offertförslag, eller behöver svar på andra frågor eller funderingar.