Ekonomichef / CFO Västerås och Eskilstuna

Ett av Vindex huvudsakliga specialistområden är tillsättningar av Ekonomichefer och CFO:er. Detta tack vare vår gedigna erfarenhet och vårt breda kontaktnät. Vindex arbetar ständigt med att rekrytera och hyra ut Ekonomichefer / CFO i Västerås och Eskilstuna. Vi intervjuar kontinuerligt Ekonomichefer och CFO:er som befinner sig på uppdrag och som besitter en fast tjänst, med ett utpräglat fokus på de som är intresserade av att byta arbetsplats inom en snar framtid. 

Grunden till varför ett rekryteringsbehov uppstår kan variera men något vi identifierat är att arbetsmarknaden idag är mycket mer rörlig och kandidater byter jobb oftare och i högre utsträckning än tidigare. Andra skäl till ett rekryteringsbehov kan vara en hög tillväxttakt som kräver mer personal till bolaget eller att en anställd ska gå i pension.

En Ekonomichef / CFO har en central och viktig roll för såväl ekonomifunktionen, som verksamheten i stort. I rollen axlar man huvudansvaret för bolagets ekonomiska styrning och affärsutveckling. Rollen som Ekonomichef / CFO inkluderar även ett nära samarbete med bolagets VD och kontinuerlig effektivisering och utveckling av ekonomiska processer och rutiner. 

Har din verksamhet ett behov att tillsätta en Ekonomichef eller CFO? Tveka inte att ta kontakt med Jozephine-Pilgrim Linge Gimling med en gång om du önskar ett offertförslag, eller behöver svar på andra frågor eller funderingar!