Ekonomiassistent Västerås och Eskilstuna

Vi på Vindex ligger i framkant när det kommer till tillsättningar av Ekonomiassistenter. Detta tack vare en kombination av vårt breda nätverk och vårt strukturerade och väl beprövade arbete med rekryteringsprocesser. Vi erbjuder rätt kompetens som är personligt anpassad till ditt företags särskilda behov. 

En Ekonomiassistent hanterar bland annat inkommande leverantörsfakturor, bokar in- och utbetalningar och skickar kundfakturor. Rollen innefattar ofta kontakt med kunder och leverantörer vid frågor och påminnelser, men också mycket kontakt internt inom bolaget.

Vi på Vindex är inte ensamma när det kommer till att arbeta med tillsättningar av Ekonomiassistenter och det råder en god konkurrens med ett flertal duktiga rekryteringsfirmor med samma inriktning. Det finns nischade firmor i likhet med oss, såsom Gazella, som har vuxit snabbt de senaste åren. Detta innebär att det råder goda valmöjligheter för bolag som är i behov av duktiga Ekonomiassistenter och att den fina konkurrenssituationen bland headhunters får oss att arbeta ännu hårdare för att behålla det högkvalitativa arbete vi lägger ner.

Har ditt bolag ett behov av en Ekonomiassistent? Vindex jobbar kontinuerligt med rekrytering och uthyrning av Ekonomiassistenter i Eskilstuna och Västerås. Tveka inte att kontakta Jozephine-Pilgrim Linge Gimling om du önskar ett offertförslag, eller behöver svar på andra frågor eller funderingar.