Business Controller Västerås och Eskilstuna

Vi på Vindex har en lång och gedigen erfarenhet när det kommer till tillsättningar av Business Controllers. Genom åren har vi tillsatt många Business Controllers och knutit starka band med våra kunder. Detta tack vare vårt dagliga arbete med kvalitativa intervjuprocesser i kombination med vårt breda kontaktnät. 

En Business Controllers huvudsakliga uppgift är att analysera och tolka företagets ekonomiska siffror och med detta som underlag agera stöd till ledningen vad gäller verksamhetsstyrning. En Business Controller medverkar också i utveckla åtgärder som ökar organisationens interna effektivitet.

Vid tillsättningar av Business Controllers kan branscherfarenhet ha en avgörande betydelse. Det säger sig självt att ett internationellt storbolag skiljer sig från ett mindre svenskt bolag. Faktum är att olika företag och branscher innebär olika andelar komplexitet. Detta är något som vi på Vindex har god kännedom om och något som vi alltid har i åtanke när vi tillsätter kandidater till våra kunder. Vi gör alltid vårt yttersta för att hitta en så bra matchning som möjligt. 

Vindex arbetar ständigt med att rekrytera och hyra ut Business Controllers i Västerås och Eskilstuna. Vi genomför intervjuer löpande och screenar fram skickliga Business Controllers med genomgående starka referenser.

Är ditt företag i behov av en Business Controller? Tveka inte att ta kontakt med Jozephine-Pilgrim Linge Gimling om du önskar ett offertförslag, eller behöver svar på andra frågor eller funderingar!