Autentisk redovisningsbyrå i Stockholm

Q Balance är en trygg och pålitlig redovisningspartner för mindre och medelstora bolag som är ute efter kvalitativ ekonomisk stöttning. Q Balance verkar framförallt i Stockholm och är en erfaren och pålitlig aktör inom branschen. Q Balance består av ett genuint team med Åsa Bengtsson i täten som operativ grundare och hennes redovisningskollega Sandra. Båda två är erfarna inom redovisning med djup kunskap om branschen och dess krav.

Q Balance expertis 

Q Balance har en djup förståelse för att varje företag är unikt och behöver skräddarsydda lösningar. Q Balance skapar ekonomiska lösningar som är anpassade efter den specifika verksamhetens behov och mål. Oavsett om du behöver hjälp med bokföring, lönehantering eller skatteplanering, kan de skapa en plan som passar för just din verksamhet. Q Balance präglas av god kommunikation, öppen dialog och hög tillgänglighet. 

“Våra kunder är vår prioritet. Vi brinner för personlig service och ligger alltid steget före.”

– Åsa Bengtsson, operativ grundare av Q Balance 

Varför Q Balance? 

Med Q Balance som din redovisningspartner kan du fokusera på din kärnverksamhet med förtroendet att din ekonomi hanteras på bästa möjliga sätt. Utöver redovisning hjälper Q Balance gärna till med löner, arbetsgivardeklarationer, administrativa uppgifter och kontinuerlig kontakt med myndigheter. 

Åsa på Q Balance brinner dessutom för entreprenörskap och vill inget hellre än att det ska gå bra för hennes kunder. Q Balance vänder sig till mindre och medelstora bolag i flera olika branscher och har den kompetensen som krävs för att säkerställa företags ekonomiska hälsa.