CFO till snabbt växande teknikbolag, hyrrekrytering (TILLSATT)

För kunds räkning söker nu Vindex en CFO. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär 6 månaders arbete som konsult via oss på Vindex innan övergång till direkt anställning has kund, givet att båda trivs med varandra.

Placering: Stockholm

I rollen som CFO kommer du inneha det yttersta ansvaret för det ekonomiska flödet samt ha ett personalansvar för två personer. Rollen kräver att du är helt självständig i hela redovisningskedjan och dessutom inneha gedigen kompetens inom koncernredovisning. På sikt kommer rollen blir mer strategisk, men första åren innebär mycket arbete hands-on.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med redovisning och koncernredovisning på en kvalificerad nivå. Du är analytiskt lagd och ditt sinne för siffror och snabbhet i arbetet med detta är en av dina främsta styrkor. För att vara aktuell för detta uppdrag som CFO bör du uppfylla följande krav:

  • Relevant akademisk examen såsom civilekonom eller dylikt
  • Minst 5 års arbete med kvalificerad redovisning
  • Starka ledaregenskaper
  • Mycket starka Excel-kunskaper

Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till [email protected]

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interim, rekrytering och search nischat endast mot ekonomiavdelningen. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som CFO? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.