Lönekonsult inom offentlig sektor (TILLSATT)

Är du erfaren inom lön och ute efter en ansvarstagande roll inom offentlig sektor? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Lönekonsult för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden. Som Lönekonsult på det här bolaget antar du en varierande roll där du ansvarar över att sköta hela löneprocessen.

Placering: Stockholm Norrort

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löneutbetalningar inklusive insamling av lönedata för ca 200 löner
  • Agera support inom lön gentemot anställda
  • Leverera rapporter och statistik till myndigheter
  • Registrering av nyanställda samt framtagning av arbetsgivarintyg
  • Identifiera och administrera avvikelser i lönesystem inför lönekörning
  • Assistera vid bokslut

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll inom löneområdet. Du har dessutom en relevant utbildning inom ekonomi eller lön. Därtill har du ett systemintresse och goda IT-kunskaper. Utöver det kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska.

Som person har du ett innovativt tänk och gärna erfarenhet av förändringsarbete och effektivisering inom olika typer av lönesystem. Du är trygg i din kompetens, samtidigt som du har en prestigelös inställning. Dessutom genomför du alltid dina uppgifter med en stor skopa noggrannhet och struktur. Utöver det har du en förmåga att identifiera viktiga prioriteringar och effektiviseringar inom ditt område!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2420. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.