Business Controller till marknadsledande bolag (TILLSATT)

Vill du anta en bred roll i ett stabilt växande bolag? Har du dessutom ett genuint affärsintresse? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Business Controller för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen ansvarar du över den löpande finansiella uppföljningen samtidigt som du agerar finansiellt bollplank gentemot bolagets områdeschefer och ledning.

Placering: Söderort/City

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för den löpande finansiella uppföljningen

  • Analysarbete

  • Driva budget- och prognosprocess för några av bolagets olika affärsområden

  • Agera finansiellt bollplank gentemot områdeschefer och ledning

  • Arbeta aktivt med att driva bolagets bokslutsarbete

  • Effektivisera och utveckla processer, rutiner och system  inom ditt område

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har 1-3 års arbetslivserfarenhet i rollen som Business Controller och god kompetens när det kommer till uppföljnings- och analysarbete. Du är trygg i din kompetens och arbetar gärna såväl operativt som strategiskt. Utöver det kommunicerar du effektivt och tydligt på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person trivs du med att vara en del av ett bolag som präglas av en entreprenöriell kultur. Du har ett innovativt tänk som bidrar till bolagets utvecklingsprocesser. Du har ett sinne för siffror och en analytisk förmåga. Dessutom är du en positiv person som drivs av utmaningar!

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer CLBC2416. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren ([email protected], 073-852 36 36) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex

Vindex tillsätter controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.