Redovisningsekonom inom treasury till finansbolag (TILLSATT)

Vill du bli en del av ett bolag som präglas av en fartfylld och öppen miljö? Är du dessutom en vass redovisningsekonom med ett genuint driv? Då kan denna roll vara något för dig! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Redovisningsekonom med fokus på treasury till vår kund. Vi på Vindex sköter denna rekryteringsprocess, men anställning erbjuds för slutkandidaten direkt hos kunden. 

I rollen arbetar du högt och lågt tillsammans med engagerade kollegor. Dina ansvarsområden inkluderar både löpande bokföring av treasuryaffärer och avstämningar av balanskonton vid månadsbokslut. 

Placering: Stockholm city 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Ansvara för resultat och balansräkning kopplade till treasury 
  • Löpande avstämning av bankkonton för bolagets svenska enheter 
  • Ta fram underlag till hedge accounting
  • Daglig avstämning av likviditetsportföljen
  • Delta i projekt relaterade till ekonomi 

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har flerårig redovisningserfarenhet och ett genuint intresse för treasury. Har du dessutom erfarenhet från bank- och finanssektorn är det ett starkt plus. Utöver det ser vi gärna att du har ett genuint systemintresse och gärna erfarenhet av Navision sedan tidigare. Till sist kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du framåtlutad och drivs av att arbeta i en fartfylld miljö. Du är trygg i din kompetens samtidigt som du har en prestigelös inställning och en god problemlösningsförmåga. Utöver det är du flexibel med en god förmåga att sätta dig in i nya situationer på ett effektivt sätt! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JGSORE2382. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Linge Gimling ([email protected], 070-985 39 63) eller Sofia Johansson ([email protected], 070-541 18 77) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vindex tillsätter controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.