Systemintresserad Lönekonsult till byrå (TILLSATT)

Vill du bli en del av ett dynamiskt bolag där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Lönekonsult till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden – förutsatt ett fint samarbete. 

Som Lönekonsult på det här bolaget antar du en roll som präglas av variation och breda kontaktytor. Ditt huvudfokus är att leverera rätt lön i rätt tid samtidigt som du stöttar såväl interna som externa intressenter i lönefrågor! Viktigt i denna roll är att du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska.

Placering: Norrort 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Systemintresserad Lönekonsult till byrå: 

  • Arbeta med hela löneprocessen
  • Kvalitetssäkra löneprocessen 
  • Kontinuerlig dialog med kunder 
  • Stötta kunder i frågor som rör lön, kollektivavtal, lagar, pension och försäkring 
  • Rapportering till myndigheter 
  • Effektivisera och utveckla processer och rutiner inom lön 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Systemintresserad Lönekonsult till byrå: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön och som har några års arbetslivserfarenhet i rollen som lönekonsult. Vi värdesätter dina goda Excel-kunskaper och ditt genuina systemintresse. Är du dessutom bekant med Hogia Lön Plus är det ett starkt plus! Med tanke på att bolaget har internationella kunder förutsätter vi att du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska. 

Som person är du noggrann och analytisk med en känsla för struktur. Du har en positiv attityd och engageras av att arbeta i team. Dessutom är du flexibel och axlar ständigt förändringar med en genuin öppenhet. Till sist är du initiativrik med en vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2306. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.