Senior Business Controller till konsultuppdrag på noterat bolag (TILLSATT)

Har du en bred erfarenhet i rollen som Business Controller och är ute efter ett nytt uppdrag på ett börsnoterat bolag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Business Controller till ett konsultuppdrag hos vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår 6-8 månader. I rollen som Business Controller övervakar du bolagets ekonomiska utveckling. Du tillgodoser även bolagets ledning med finansiell information. 

Placering: Söderort 

Arbetsuppgifter för rollen som Senior Business Controller till konsultuppdrag på noterat bolag: 

  • Övervaka bolaget ekonomiska utveckling 
  • Prognos,- budget- och analysarbete 
  • Upprätta delårsrapporter 
  • Finansiella rapporter avseende intäkter, kostnader och resultat 
  • Tillgodose bolagets ledning med finansiell information 
  • Effektivisera och utveckla bolagets ekonomiska processer och rutiner 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Senior Business Controller till konsultuppdrag på noterat bolag: 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen och som har flerårig arbetslivserfarenhet i rollen som Business Controller, gärna på ett börsnoterat bolag eller inom ett tillverkande industribolag. Du har dessutom skickliga Excel-kunskaper och är välbekant med Power BI-verktyg. Utöver det kommunicerar du tydligt och effektivt på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du organiserad med en analytisk ådra. Du har ett genuint intresse för siffror och kan på ett effektivt sätt se sambandet mellan dem och dess påverkan på organisationen. Utöver det har du en förmåga att identifiera viktiga prioriteringar inom ditt område! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JKBC2290. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kolm ([email protected], 070-811 32 32) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.