Interim CFO till välkänd koncern (TILLSATT)

Är du en person med ett innovativt tänk som engageras av att driva finansiella förändringsprocesser? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en CFO till ett interimsuppdrag hos vår kund. Uppdraget pågår i sex månader med start efter sommaren. I rollen fokuserar du på att kvalitetssäkra bolagets ekonomi genom att effektivisera och utveckla finansiella processer och rutiner. 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim CFO till välkänd koncern: 

  • Arbete med organisatoriska förändringar
  • Löpande finansiell rapportering
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Agera strategiskt och finansiellt bollplank till VD 
  • Kontinuerlig uppföljning till bolagets ledning och ägare
  • Driva förbättringsprocesser 
  • Besvara finansieringsfrågor
  • Säkerställa korrekt finansiell data och nyckeltal samt utveckla verksamheten ur ett ekonomiskt och finansiellt perspektiv

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim CFO till välkänd koncern: 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen och flerårig erfarenhet som ekonomichef, gärna inom fastighetsbranschen. Dessutom ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att effektivisera och utveckla finansiella processer och rutiner. Utöver det kommunicerar du tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person har du en förmåga att effektivt sätta dig in i och skapa förståelse för nya situationer. Du identifierar detaljer och nödvändiga prioriteringar inom ditt område. Därtill engageras du av att anta en ansvarstagande och utvecklande roll som innebär breda kontaktytor. För den här rollen värdesätter vi även ditt innovativa tänk som bidrar till bolagets förbättringsprocesser! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JHCFO2285. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka ([email protected], 073-727 96 66) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.