CFO till bolag i stark tillväxt (TILLSATT)

Är du redo att anta en operativ och strategisk roll på ett tillväxtbolag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en CFO för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen som CFO fokuserar du på att utveckla och kvalitetssäkra ekonomifunktionen, såväl operativt som strategiskt. Du antar dessutom en given nyckelroll i bolagets ledningsgrupp!  

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som CFO till bolag i stark tillväxt: 

  • Strategiskt och operativt leda arbetet med effektivisering och digitalisering av bolagets ekonomifunktion 
  • Axla det övergripande ansvaret för budget, prognos och finansiell rapportering 
  • Agera finansiellt bollplank gentemot bolagets VD och andra chefer inom organisationen 
  • Likviditetsplanering 
  • Integration av förvärv, framtagning av business case 
  • Utveckling av KPI:er uppföljning av lönsamhet 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som CFO till bolag i stark tillväxt: 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och bred arbetslivserfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna i en roll som CFO eller ekonomichef. Du har ett starkt finansiellt intresse och är van vid att driva förändringsarbete och utvecklingsprocesser. Har du dessutom erfarenhet av M&A är det starkt meriterande för den här rollen. Utöver det kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du affärsintresserad med en analytisk ådra. Du är trygg i rollen som ledare med en förmåga att stötta, motivera och inspirera dina medarbetare. Dessutom är du en sann problemlösare som ständigt identifierar detaljer och dess påverkan på helheten. Till sist är du beslutsam, systematisk och trygg i din kompetens!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJCFO2275. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson ([email protected], 070-556 71 87) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.