Lönespecialist till expansivt retailbolag (TILLSATT)

Är du en serviceinriktad person som är välbekant med löneprocessen? Vill du dessutom bli en del av ett engagerat löneteam på ett framgångsrikt bolag med många anställda? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Lönespecialist för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen hanterar du samtliga delar i löneprocessen samtidigt som du hanterar administrativa uppgifter inom lön och HR. 

Placering: Västerort 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Lönespecialist till expansivt retailbolag: 

  • Löpande arbete med hela löneprocessen
  • Kontinuerlig support till medarbetare och chefer inom lönerelaterade frågor 
  • Utläggsredovisning och reseräkningar 
  • Lönerevision 
  • Tolka kollektivavtal och säkerställa att aktuella lagar och riktlinjer efterlevs 
  • Kontinuerlig rapportering till myndigheter 
  • Hantering av anställningsavtal och intyg 
  • Förekommande Ad hoc-uppgifter inom lön och HR 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Lönespecialist till expansivt retailbolag: 

Vi söker dig som har en yrkesutbildning inom lön. Du har dessutom några års erfarenhet av att självständigt arbeta genom hela löneprocessen, gärna på ett större bolag. Vi värdesätter din goda kompetens inom kollektivavtal och ditt genuina systemintresse. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person brinner du för löneyrket och är trygg i din kompetens. Du är dessutom social, strukturerad och serviceinriktad. Därtill har du ett flexibelt arbetssätt och ser alltid lösningar framför problem. Till sist är du en sann lagspelare med en positiv inställning!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2265. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.