Erfaren Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på retailbolag (TILLSATT)

Har du flera års erfarenhet av bokföring och god kompetens i Fortnox? Då kan det vara dig vi söker! För kunds räkning är vi på Vindex just nu ute efter en erfaren Redovisningsekonom till ett konsultuppdrag på ca 40%. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i ungefär sex månader. I rollen tillhör du ett engagerat team där du hanterar den löpande redovisningen för bolagets samtliga butiker, samtidigt som du kontinuerligt rapporterar till bolagets ekonomichef. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Erfaren Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på retailbolag: 

  • Löpande bokföring 
  • Avstämningar 
  • Betalningar 
  • Periodiseringar 
  • Reserveringar
  • Moms- och skattehantering 
  • Kontinuerlig rapportering till Ekonomichef 
  • Stöttande arbete inom lön 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Erfaren Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på retailbolag: 

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Dessutom har du några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna som konsult och på ett tillväxtbolag. Har du dessutom viss lönekompetens är det meriterande för tjänsten. Utöver det har du goda Excel-kunskaper och erfarenhet av Fortnox sedan tidigare. Därtill kommunicerar du obehindrat på både svenska, i tal och skrift. 

Som person är du flexibel med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer. Du engageras av att arbeta såväl självständigt som i team. Dessutom är du lösningsorienterad och strukturerad, samtidigt som du ständigt identifierar förbättringar inom ditt område. 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJRE2260. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson ([email protected], 070-556 71 87) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyra Redovisningsekonom