Financial Administrator till mediebolag (TILLSATT)

Är du en systemintresserad ekonomiadministratör som är ute efter nya utmaningar? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Financial Administrator till vår kund. Tjänsten innebär ett interimsuppdrag som pågår i sex månader, med start i augusti. I rollen hanterar du bland annat löpande fakturering, återrapportering och ansvarar över påminnelse- och inkassohantering. I rollen agerar du spindeln i nätet och följer upp avvikelser i olika system. 

Placering: Centrala Stockholm/Flexibelt 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Financial Administrator till mediebolag:

  • Löpande fakturering och återrapportering
  • Hantering av manuella betalningar
  • Ansvara för påminnelse- och inkassohantering 
  • Identifiera avvikelser i olika system
  • Kontinuerlig dialog med såväl interna samt kunder 
  • Förekommande Ad hoc-projekt 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Financial Administrator till mediebolag: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och systemadministration. Har du erfarenhet av Agresso och Unit4 som system är det ett starkt plus. Utöver det har du ett genuint systemintresse och en imponerande problemlösningsförmåga. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka i så fall ditt CV i Word-format till Vindex och ange referensnummer LIFA2250. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Nyström ([email protected], 070-414 50 20) vid frågor eller funderingar kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.