Bolagsekonom till noterat bolag (TILLSATT)

Har du ett genuint intresse för redovisning? Vill du dessutom bli en del av ett bolag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Bolagsekonom för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden.

I rollen som Bolagsekonom hanterar du ungefär 6-8 bolag, varav ett är stort och resterande är små. Du har dessutom ett nära samarbete med bolagets Business Controller och stöttar denna med vissa uppgifter vid behov. 

Arbetsuppgifter för rollen som Bolagsekonom till noterat bolag 

  • Löpande redovisning från ax till limpa 
  • Upprätta månads- och kvartalsbokslut självständigt 
  • Kontinuerlig dialog med och nära samarbete med bolagets Business Controller 
  • Förekommande Ad hoc-uppgifter, exempelvis upprätta kostnadsanalyser 

Placering: Centrala Stockholm 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Bolagsekonom till noterat bolag: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet i rollen som Redovisningsekonom. Du har ett genuint intresse för redovisning och en vilja att utvecklas i din roll! Som person är du lösningsorienterad med ett flexibelt förhållningssätt. Du är dessutom trygg i din redovisningskompetens samtidigt som du har en prestigelös inställning. Utöver det kommunicerar du tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EARE2245. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund ([email protected], 070-759 56 26) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex rekryterar Bolagsekonom 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.