Ekonomiassistent till sommaruppdrag på välkänt retailbolag (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu ute efter en Ekonomiassistent som vill ta sig an ett sommaruppdrag hos vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår till slutet av augusti. I rollen ägnar du dig åt traditionella leverantörsreskontra-uppgifter samtidigt som du hanterar inkommande mail. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent till sommaruppdrag på välkänt retailbolag: 

  • Hantering av inkommande fakturor
  • Attestflöde
  • Kontering 
  • Definitivbokning 
  • Kontoavstämningar 
  • Periodisering 
  • Mailhantering 
  • Förekommande ad hoc-uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Ekonomiassistent till sommaruppdrag på välkänt retailbolag: 

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi och som är bekant med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har ett genuint systemintresse och en känsla för service. Dessutom är du engagerad och ser ständigt till att nå uppsatta mål och deadlines. Utöver det är du social och kommunikativ med en positiv inställning! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JGEKASS2237. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Linge Gimling ([email protected], 070-985 39 63) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Ekonomiassistent 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.