Implementationskonsult inom lön till modern byrå (TILLSATT)

Nu söker Vindex en erfaren implementationskonsult för rekrytering hos en av våra kunder. I din roll som implementationskonsult på detta företag fokuserar du framförallt på att starta upp nya kunder. Är du certifierad i Flex HRM och har goda kunskaper inom Hogia Lön Plus? Har du dessutom tidigare byråerfarenhet? Då är det här en roll för dig! I rollen erbjuds du även möjlighet att arbeta viss tid på distans.

Placering: Stockholmsområdet

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Implementationskonsult till modern byrå: 

  • Implementering av nya kunder i lön- och försystem
  • Självständigt ansvara för hela uppstartsprocessen inkl daglig kontakt med kunder
  • Hjälpa och lära upp kollegor inom system
  • Utveckla och effektivisera implementationsprocessen

Kvalifikationer för rollen som Implementationskonsult till modern byrå: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön. Dessutom är du certifierad inom Flex HRM och välbekant med Hogia Lön Plus som system. Utöver det ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet på en byrå och att du tidigare har ägnat sig åt implementering och uppstart av nya kunder. Till sist kommunicerar du tydligt och effektivt på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och serviceminded med ett stort engagemang i ditt arbete. Du förlitar dig gärna på din pedagogiska förmåga och din serviceinriktade inställning! Dessutom trivs du i en social miljö där du ständigt bidrar med ditt innovativa tänk!

Sök rollen idag! 

Kan den här rollen passa dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2242. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler funderingar kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Lönekonsult 

Vindex rekryterar löneansvariga i Stockholm varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.