Interim CFO till börsnoterat SaaS-bolag (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu ute efter en Interim CFO till vår kund. Uppdraget startar i augusti och pågår i sex månader. I rollen som CFO axlar du det huvudsakliga ansvaret över bolagets ekonomi. Du ansvarar över ett engagerat ekonomiteam och antar en given roll i bolagets ledningsgrupp. 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim CFO till börsnoterat SaaS-bolag: 

  • Övergripande ansvar över ekonomistyrning 
  • Leda och ansvara över fyra medarbetare 
  • Ansvar över rapportering, redovisning samt uppföljning 
  • Leda budget- och prognosarbete 
  • Delta i ledningsgruppsmöten 
  • Stötta bolaget i strategiskt finansiella frågor 
  • Effektivisering av finansiella processer och rutiner 
  • Kontinuerlig dialog med såväl interna som externa intressenter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim CFO till börsnoterat SaaS-bolag: 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen och flerårig erfarenhet som ekonomichef, gärna på ett börsnoterat bolag. Dessutom ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av ledningsgruppsarbete och av en roll som inkluderar personalansvar. Utöver det kommunicerar du tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du trygg i din kompetens, samtidigt som du har en prestigelös inställning. Du identifierar detaljer och nödvändiga prioriteringar inom ditt område. Därtill engageras du av att anta en ansvarstagande roll som innebär breda kontaktytor. För den här rollen värdesätter vi även din goda ledarskapsförmåga som bidrar med inspiration och motivation till dina medarbetare! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JGCFO2230. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Linge Gimling ([email protected], 070-985 39 63) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag CFO

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.