Lönekonsult till deltidsuppdrag på nytänkande bolag (TILLSATT)

Vill du anta ett uppdrag på ett nytänkande bolag som befinner sig i stark tillväxt? Då kan det här vara något för dig! Vi på Vindex är just nu ute efter en Lönekonsult för ett uppdrag på ca 50% som pågår i ungefär tre månader. I rollen hanterar du bolagets svenska löner, från ax till limpa, tillsammans med engagerade kollegor! 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Lönekonsult till deltidsuppdrag på nytänkande bolag:

  • I nära samarbete med kollegor ansvara för hela löneprocessen 
  • Framtagning och uppdatering av avtal och löneunderlag 
  • Kontinuerlig rapportering till myndigheter 
  • Hantera frånvaro- och semesterberäkningar 
  • Registrering av förmånsbeskattning 
  • Upprätta statistikrapporter
  • Kontinuerlig dialog med anställda avseende lönerelaterade frågor
  • Effektivisering och förbättringsarbete inom lön

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Lönekonsult till deltidsuppdrag på nytänkande bolag:

Vi söker dig som har relevant utbildning inom lön och något års arbetslivserfarenhet i rollen som lönekonsult. Vi ser att du är bekväm med den svenska lönehanteringen och gärna bekant med Fortnox som system. Utöver det har du god kommunikationsförmåga på såväl svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du noggrann och analytisk, med en känsla för struktur. Du jobbar aktivt för att alltid uppnå uppsatta mål och deadlines.Till sist är du en sann teamplayer med en positiv och prestigelös inställning! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2231. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Lönekonsult

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.