Redovisningsekonom inom utbildningsbranschen (TILLSATT)

Är du en serviceinriktad person som har erfarenhet av redovisning? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Redovisningsekonom till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden. I rollen tillhör du ett engagerat ekonomiteam där du bland annat arbetar med löpande bokföring, kontoavstämningar och bokslut – men också löneadministration. 

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga ansvarsområden för rollen som Redovisningsekonom inom utbildningsbranschen: 

  • Löpande bokföring 
  • Kund- och leverantörsreskontra 
  • Kontoavstämningar
  • Utläggsredovisning 
  • Moms- och skattehantering 
  • Delaktig i bokslut och årsredovisningar 
  • Löneadministration 
  • Kontinuerlig kontakt med olika enheter 
  • Förekommande Ad hoc-uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningsekonom inom utbildningsbranschen: 

Vi söker dig som har en relevant ekonomiutbildning och något års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Har du dessutom erfarenhet av löneadministration sedan tidigare är det starkt meriterande, men inget krav. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du framåtlutad och serviceinriktad. Du förlitar dig gärna på din goda kommunikativa förmåga och uppskattar en roll som inkluderar breda kontaktytor. Utöver det är du analytisk och noggrann, med en känsla för struktur. Du ser till att uppnå överenskomna mål och deadlines. Till sist är du social med en positiv inställning! 

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SRRE2217. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård ([email protected], 073-789 38 18) vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Redovisningsekonom 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb