Ekonomiassistent för konsultuppdrag på välkänd koncern (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Ekonomiassistent för ett konsultuppdrag över sommaren hos vår kund. Uppdraget börjar så snart som möjligt och pågår fram till september. I rollen fokuserar du framförallt på att hantera bolagets kundreskontra. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent för konsultuppdrag på välkänd koncern: 

  • Skapa underlag och fakturor 
  • Kontering
  • Banktransaktioner
  • Påminnelse – och inkassohantering
  • Förekommande Ad hoc-uppgifter 

Önskade färdigheter och personliga egenskaper för rollen som Ekonomiassistent för konsultuppdrag på välkänd koncern: 

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi och som har några års arbetslivserfarenhet i rollen som Ekonomiassistent. Du har dessutom god kompetens inom kundreskontra och är välbekant med olika system. Därtill kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. Som person är du engagerad med en förmåga att snabbt och effektivt sätta dig in i nya situationer. Utöver det är du strukturerad och noggrann, med ett analytiskt öga.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJEKASS2215. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson ([email protected], 070-556 71 87) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Ekonomiassistent

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyra Ekonomiassistent