Head of Business Control till interimsuppdrag på framträdande bolag (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu ute efter en Head of Business Control till ett interimsuppdrag hos vår kund. Uppdraget pågår i tolv månader, med start så snart som möjligt. Som Head of Business Control samordnar du det dagliga arbetet för ditt engagerade Business Control-team. I rollen antar du även den viktiga rollen som en tydlig finansiell affärspartner där du driver förbättringsprocesser, projektplanering och uppföljning. 

Placering: Stockholm, norrort. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Head of Business Control till interimsuppdrag på framträdande bolag:

  • Samordna det dagliga arbetet för ditt Business Control-team 
  • Leda och utveckla budget- och prognosprocesser 
  • Koordinera månadsbokslut tillsammans med ditt team 
  • Upprätta KPI:er 
  • Utföra projektplanering och uppföljning 
  • Riskbedöma och kvalitetssäkra business case 
  • Identifiera och driva förbättringsprocesser inom ditt område 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Head of Business Control till interimsuppdrag på framträdande bolag:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Dessutom ser vi gärna att du tidigare har ansvarat över ett team. Därtill har du en gedigen erfarenhet av budget- och prognosarbete samt uppföljning och projektplanering. Du har även skickliga kunskaper inom Office-paketet, framförallt i Excel och PowerPoint. Utöver det kommunicerar du tydligt och effektivt, på såväl svenska som engelska. 

Som person har du en förmåga att tänka innovativt och engageras av att driva förändringsprocesser. Du är analytisk och presenterar finansiell data på ett begripligt sätt. Utöver det är du en skicklig ledare som präglas av lyhördhet och tydlighet. Till sist är du social och öppen, med en prestigelös inställning! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer AXHBC2213. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Butler ([email protected], 070-920 84 92) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Head of Business Control

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyra Head of Business Control