Junior Redovisningsansvarig till banbrytande bolag (TILLSATT)

Vill du bli en del av ett mångsidigt team på ett banbrytande bolag? Missa inte den här möjligheten! Vi på Vindex söker just nu en Junior Redovisningsansvarig till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen tillhör du ett ambitiöst och framgångsrikt team där du leder det löpande arbetet med bolagets redovisning och ansvarar över utbetalning av löner. 

Placering: Stockholm City

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Junior Redovisningsansvarig till banbrytande bolag:

  • Ansvara och leda det löpande arbetet med bolagets redovisning
  • Bokning och utbetalning av löner
  • Hantera bokslutsarbete och säkerställa snabb rapportering
  • Kontinuerlig avstämning av reskontrakonton
  • Rapportera till myndigheter
  • Genomföra moms- och skattedeklarationer
  • Bistå i framtagning av årsredovisningar
  • Förekommande ad hoc-projekt

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Junior Redovisningsansvarig till banbrytande bolag:

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom företagsekonomi eller motsvarande och några års relevant arbetslivserfarenhet inom bokföring och redovisning. Du kommunicerar tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och analytisk. Du har en förmåga att identifiera detaljer och förstå dess påverkan på helheten. Dessutom är du flexibel och engageras av att arbeta i en fartfylld miljö med tighta deadlines. Till sist är du driven, med ett genuint intresse för redovisning!

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer CLRA2205. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren ([email protected], 073-852 36 36) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsbolag Redovisningsansvarig

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.