Bolagsansvarig till koncern inom byggbranschen (TILLSATT)

Har du en gedigen erfarenhet som bolagsekonom och en vilja att bli en del av en expanderande koncern? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Bolagsansvarig för vår kunds räkning, med start i höst. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen erbjuds du möjligheten att vara med och utveckla bolagets ekonomifunktion! 

Placering: Centrala Stockholm 

Ansvarsområden för rollen som Bolagsansvarig till koncern inom byggbranschen:

  • Utveckla och effektivisera ekonomifunktionen 
  • Ansvar över löpande bokföring, fakturahantering samt skatteinbetalningar
  • Övergripande ansvar över bokslut och årsredovisning
  • Ansvar över upprättande av inkomstdeklaration och framtagande av årsstämmoprotokoll
  • Bidra till ett gott samarbetsklimat
  • Kontinuerlig rapportering till redovisningschef och CFO
  • Förekommande ad-hoc-projekt 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Bolagsansvarig till koncern inom byggbranschen: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har en gedigen arbetslivserfarenhet i rollen som bolagsekonom. Du har ett genuint redovisningsintresse och en känsla för hur en ansvarstagande roll ska utövas. Utöver det är du en sann problemlösare som på ett effektivt sätt kan skapa nödvändiga processer och rutiner. Har du dessutom tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen är det ett starkt plus! 

Du är van vid att hantera flera olika bolag och har goda kunskaper inom koncernredovisning. Du har skickliga Excel-kunskaper och gärna erfarenhet av Fortnox sedan tidigare. Utöver det har du ett intresse för att automatisera och effektivisera redovisningen i så stor utsträckning som möjligt. Till sist kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KJBA2189. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson ([email protected], 073-510 09 70) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsbolag Bolagsansvarig 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.