Lönekoordinator till mediebolag i centrala Stockholm (TILLSATT)

Är du redo för nya utmaningar på ett dynamiskt mediebolag med kontor i centrala Stockholm? Har du dessutom ett genuint intresse för Lön och HR? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Lönekoordinator för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. 

I rollen är du en viktig resurs som har kontinuerlig kontakt med bolagets löneleverantör och ansvarar för att löneunderlagen är korrekta. Som Lönekoordinator på det här bolaget stöttar du även dina kollegor när det kommer till frågor inom Lön och HR.

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Lönekoordinator till mediebolag i centrala Stockholm:

  • Agera ansvarig kontaktperson gentemot bolagets löneleverantör 
  • Ansvara för att kvalitetssäkra och koordinera lönerapportering gentemot löneleverantören 
  • Stötta organisationen i lön- och HR-frågor 
  • Kontinuerlig rapportering till externa intressenter 
  • Delta i förekommande HR-projekt 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Löneakoordinator till mediebolag i centrala Stockholm:

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom lön och en del arbetslivserfarenhet i ryggen när det kommer till lönerelaterade arbetsuppgifter, gärna inom en global koncern. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Agda PS som system, samtidigt som du också har goda kunskaper inom Teams och Excel. Därtill kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du strukturerad och självgående, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du engageras av att ha en ansvarstagande roll och besitter ett effektivt arbetssätt. Du har dessutom en förmåga att identifiera detaljer och förstå dess påverkan på helheten. Till sist är du en sann teamplayer med en positiv inställning! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2148. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsbolag Lönekoordinator

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.