Lönekoordinator till förvaltningsbolag (TILLSATT)

Har du en utbildning inom lön- och HR och känner dig redo att anta nya utmaningar? Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Lönekoordinator för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett konsultuppdrag som pågår i sex månader, med start så snart som möjligt. I rollen som Lönekoordinator tillhör du bolagets HR-team där du axlar du ansvaret att granska, kvalitetssäkra och koordinera outsourcade löner. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Lönekoordinator till förvaltningsbolag: 

  • Granska, kvalitetssäkra och koordinera outsourcade löner
  • Agera kontaktperson gentemot löneleverantör
  • Administrativt hantera exempelvis anställningsavtal 
  • Förbättra och effektivisera pågående processer och rutiner inom lön
  • Breda kontaktytor med anställda och externa parter

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Lönekoordinator till förvaltningsbolag: 

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi, HR, lön eller motsvarande. Därtill ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare av liknande arbetsuppgifter. Du är noggrann, strukturerad och analytisk med ett genuint intresse för siffror. Utöver det har du ett proaktivt arbetssätt som säkerställer att du uppnår uppsatta mål och deadlines. Till sist är du en sann teamplayer med en positiv inställning! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2149. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Lönekoordinator

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.