Senior Business Controller till multinationellt bolag (TILLSATT)

Missa inte den här chansen! Vi på Vindex är nu på jakt efter en analytisk och senior Business Controller till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen som Business Controller övervakar du bolagets ekonomiska utveckling. Du tillgodoser även enhetschefer med finansiell information och rapporterar kontinuerligt till bolagets CFO. 

Placering: Stockholm 

Arbetsuppgifter för rollen som Senior Business Controller till multinationellt bolag: 

  • Övervaka bolaget ekonomiska utveckling 
  • Prognos,- budget- och analysarbete 
  • Bistå med hjälp  i framtagandet av årsbokslut 
  • Proaktivt arbete med att kunskapen om bolagets finansiella affärsmodell 
  • Finansiella rapporter avseende intäkter, kostnader och resultat 
  • Kontinuerlig rapportering till bolagets CFO 
  • Tillgodose bolagets enhetschefer med finansiell information 
  • Effektivisera och utveckla bolagets ekonomiska processer och rutiner 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Senior Business Controller till multinationellt bolag: 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen och minst fem års erfarenhet i rollen som business controller, gärna i en internationell miljö. Du har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är välbekant med olika affärssystem. Därtill har du god kompetens inom Excel och PowerPoint. Vi värdesätter din goda förmåga att formulera dig på engelska då kommunikationen på bolaget sker multinationellt.  

För rollen som Business Controller söker vi dig som är organiserad och skickligt kommunikativ, med en analytisk ådra. Du har ett genuint intresse för siffror och kan på ett effektivt sätt se sambandet mellan dem och dess påverkan på organisationen. Utöver det har du en vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget!

Sök rollen idag!

Är du den vi söker? Ansök via annonsen och ange referensnummer RWBC2147. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Richard Widén ([email protected], 070-208 25 17) vid fler frågor kring rollen. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsbolag Business Controller

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.