Business Controller som vill bli CFO på scale up inom fintech (TILLSATT)

Har du minst fem års relevant erfarenhet som Business Controller och är redo att anta nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Business Controller som har en vilja att kliva på en CFO-roll hos vår kund inom fintech. Bolaget befinner sig i stark tillväxt och i denna roll erbjuds du möjligheten att vara en del av denna spännande resa! 

Placering: Stockholm/distans

Om bolaget

Bolaget är specialiserat på betalningsteknik på företagsnivå som är tillräckligt flexibel för att företag av alla former och storlekar ska kunna acceptera och behandla betalningar.

Från den minsta handlaren med bara en terminal, till stora företagskunder med tusentals enheter – bolagets tjänster tillgodoser dem alla.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Ansvara, utveckla och leda företagets ekonomifunktion 
  • Kvalitetssäkra bokslut
  • Månatlig rapportering till bolagets styrelse samt delta i styrelsemöten 
  • Lönsamhets-, investerings- och kassaflödesanalys
  • Ägare av alla processer och system inom ekonomi, Business intelligence, budgetering och forecasting
  • Nära samarbete med bolagets VD 

Kvalifikationer och personliga egenskaper: 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen och flerårig arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett genuint intresse för redovisning och business controlling samt god förståelse för innebörden av att leda ett företags ekonomifunktion. Du är dessutom en skicklig Excelanvändare med en imponerande numerisk förmåga och ett äkta affärstänk! 

Denna roll innebär ett brett ansvar och ställer höga krav på din analytiska ådra, ditt goda ledarskap och din prioriteringsförmåga. Du är en sann relationsbyggare som har lätt att nå fram med din kommunikation, såväl internt som externt. Utöver det är du social med ett engagemang för utveckling, samtidigt som du har ett lösningsorienterat förhållningssätt! 

Sök rollen idag!

Är det dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer CLCFO2133. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren ([email protected]) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag CFO 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Anställa CFO