Finance Manager till bolag inom mediebranschen (TILLSATT)

Har du ett genuint redovisningsintresse samtidigt som du är ute efter nya utmaningar? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Finance Manager för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen som Finance Manager på detta bolaget säkerställer du operativt att den löpande ekonomin fungerar effektivt. Rollen inriktar sig särskilt på redovisning och rapportering, med andra ord erbjuds du en bred och utvecklande roll!

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Finance Manager till bolag inom mediebranschen: 

  • Löpande redovisning och bokföring 
  • Ansvara för prognos samt budget 
  • Kvalitetssäkra periodiseringar 
  • Säkerställa att redovisningsarbetet fortlöper och efterlever lagar och regler
  • Rapportering 
  • Upprättande av årsredovisning samt inkomstdeklarationer 
  • Identifiera förändringsbehov samt driva igenom nya processer

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Finance Manager till bolag inom mediebranschen: 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vi ser gärna att du arbetat på en byrå. Du har ett genuint redovisningsintresse och god övergripande kompetens inom ekonomifunktionen. Utöver det har du en förmåga att organisera upp identifierade prioriteringar inom ditt område. Därtill har du ett innovativt tänk som bidrar till bolagets förbättringsprocesser och engageras av att arbeta i en föränderlig miljö. Till sist kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Sök rollen idag!

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LIFM2126. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Nyström vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Finance Manager

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.