Business Area Manager till byrå i stark tillväxt (TILLSATT)

Vill du vara med och påverka i ett företag som befinner sig i en stark tillväxtfas? Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete inom en konsultverksamhet? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Business Area Manager till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund. 

Som Business Area Manager antar du en viktig och varierande roll där du bland annat utvecklar och effektiviserar bolagets redovisnings,- löne- och rådgivningsverksamhet inom ditt affärsområde med närmare 200 konsulter. Du har dessutom en given plats i ledningsgruppen. 

Arbetsuppgifter för rollen som Business Area Manager till byrå i stark tillväxt: 

  • Agera stöd till avdelnings- och konsultchefer inom ditt affärsområde 
  • Ytterst ansvarig över att planera och säkerställa att säljaktiviteter inom ditt affärsområde genomförs 
  • Kvalitetssäkra leverans av redovisnings,- löne- och rådgivningstjänster 
  • Effektivisera och utveckla tjänster inom ditt affärsområde 
  • Driva och utveckla paketering och försäljning av tjänster inom ditt affärsområde 
  • Budgetansvar över ditt affärsområde 
  • Kontinuerlig rapportering till bolagets svenska VD

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Business Area Manager till byrå i stark tillväxt:

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Dessutom ser vi gärna att du tidigare har arbetat i konsultverksamhet. Du är dessutom van vid att driva förändringsarbete, vidareutveckla och effektivisera processer och rutiner. Därtill har du ett genuint systemintresse och god kommunikationsförmåga på såväl svenska som engelska.

Som person har du ett stort engagemang och en känsla för struktur. Du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö med ett högt tempo där du har en förmåga att identifiera prioriteringar. Du uppskattar en roll med breda kontaktytor och förlitar dig gärna på din goda kommunikationsförmåga. Till sist är du en sann teamplayer med en positiv inställning!

Sök rollen idag!

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SABAM2122. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Business Area Manager

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.