Business Controller till multinationellt bolag (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en analytisk Business Controller till vår kund. Tjänsten innebär ett interimsuppdrag som pågår i sex månader med start så snart som möjligt. I rollen är din huvudsakliga uppgift att stötta bolaget med din kunskap inom finansiell planering och kontroll. 

Placering: Stockholm City

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till multinationell bolag:

  • Stötta bolaget med finansiell planering och kontroll genom kunskap, verktyg och modeller
  • Bidra med finansiell information till bolagets ledning
  • Driva prognosprocesser som bidrar till bolagets affärsutveckling och resursplanering
  • Effektivisera och utveckla finansiella processer och rutiner

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Business Controller till multinationell bolag:

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi med en gedigen arbetslivserfarenhet av en liknande roll, gärna inom projektledning. Du har en god redovisningsförståelse och kompetens inom styrningsmetoder och modeller. Utöver det har du skickliga Excelkunskaper, ett starkt systemintresse, analytiskt lagd och en mycket god kommunikationsförmåga.

Som person är du serviceinriktad och social. Du har ett proaktivt tänk som gör att du identifierar prioriteringar inom ditt område. Därtill har du en innovativ förmåga som bidrar till bolagets förbättringsprocesser.

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samarbete med Vindex. Kan denna tjänst passa dig? Skicka in ditt CV i Word-format och ange referensnummer AXBC2119 . Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Butler om du har fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Business Controller

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.